Arena apartmani, Novi Sad, Srbija

CENOVNIK1-7 NOĆENJA8-15 NOĆENJA16+ NOĆENJA
1-2 Osobe60 €55 €50 €
3-4 Osobe75 €60 €55 €
5-6 Osoba90 €70 €65 €

Napomena:
Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 130,00 RSD po osobi, po noćenju(deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, a deca od 7 do 15 godina plaćaju 65,00 RSD), osim za goste koji su oslobodjeni plaćanja boravišne takse.
Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

OPIS APARTMANA

Apartman “Riverside” sa dve spavaće sobe koji se nalazi na obali Dunava, ima zadivljujući pogled na Petrovaradinsku tvrđavu. Na toj tvrđavi se svake godine na leto održava EXIT, poznati muzički festival. Apartman je poseban zbog toga što ima dve glavne prednosti, fantastičan pogled na Petrovaradinsku tvrđavu kao i idealnu lokaciju. Lokacija apartmana je odlična za goste koji žele da budu smešteni u centru, sa kratkom šetnjom od samo 300metara do samog srca grada. Apartman ima dve spavaće sobe kao i dnevnu sobu, lepu kuhinju, terasu, kupatilo, odvojeni toalet, klima uređaje, besplatan Wi-Fi, kablovsku televiziju i besplatno parking mesto.

Ovo sjajno mesto je odgovarajuće za četvoro ljudi. Ispred zgrade se nalaze mnogi restorani između kojih gosti mogu da biraju, koji uključuju srpsku kuhinju, italijanski i kineski restoran, a takođe se u neposrednoj blizini nalazi i supermarket koji prodaje sveže voće i povrće. Dvorište u kome je smeštena zgrada ima igralište za decu i manje zeleno područje gde se gosti mogu odmarati. Tu je takođe besplatno parking mesto ispred zgrade koje je obezbeđeno kapijom koja se otvara pozivom sa mobilnog telefona. Apartman se izdaje po ceni koja je zasnovana na noćenju za 4 osobe, kao i manjeg broja gostiju. Ovaj apartman zaista ima sve u blizini, sve u okviru 5-to minutne šetnje bilo do centra grada, tvrđave, prodavnice, Dunavskog parka i mnogo čega drugog, i to ga čini pravim izborom za vas.

  • SHARE :

KARAKTERISTIKE

  • PARKING
  • WI-FI
  • TRI SOBE
  • DVA BRAČNA KREVETA
  • ŠEST OSOBA
  • 7/24 DOSTUPAN

Novi Sad je grad širokih bulevara, velelepnih objekata, obilja parkova i zelenila, uređenih ulica i brojnih mesta za odmor i razonodu. Sa blizu 400.000 stanovnika, uključujući i okolna mesta, grad se smestio pored leve obale Dunava, u južnoj Bačkoj.
Novi Sad je sportski centar, u kom je 1790. osnovano Gradsko streljačko društvo, 1872. “Jačačka, veslačka i vatrogasna zadruga” iz koje se 1885. razvio veslački klub Danubius, a 1981. otvoren je objekat od kapitalnog značaja za razvoj sporta u gradu – Sportski i poslovni centar Vojvodina, popularnije nazvan SPENS. Ova atraktivna građevina metala, stakla, betona i mermera koja se prostire na 65.000 m2 i deo kompleksa od 20 hektara, u kome su i prostori za sportske i rekreativne sadržaje-teniska igrališta, bazeni, klizalište i drugo, sa velikom dvoranom koja može da primi do 10.000 gledalaca i malom dvoranom za 1.200 gledalaca.

Dolazak i odlazak iz aparmana
- Dolazak u apartman je od 14h, a odlazak do 12h ukoliko sa vlasnikom nije drugačije dogovoreno. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini prilikom preuzimanja ključeva.
- Gosti su duzni da se krajnje pažljivo odnose prema inventaru apartmana. U slučaju štete, ona mora biti nadoknadjena od strane gosta.
- Podrazumeva se poštovanje kućnog reda od 14h do 17h kao i od 22h do 9h. Glasna muzika, žurke i pravljenje buke nisu dozvoljeni.
- Dozvoljeno je neometano primanje gostiju u apartman, ali uz poštovanje javnog reda i mira. - Otkazivanje rezervacije ili promena dužine boravka
- Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da boravite u odabranom apartmanu ili želite da skratite/produžite boravak, molimo Vas da nas o tome u najkraćem roku obavestite putem e-maila ili telefonskim pozivom.

REZERVACIJA
ARENA APARTMANI

Kratkoročni najam apartmana u Novom Sadu, na dnevnoj bazi. Apartman se nalazi u ulici Petra Drapšina, u neposrednoj blizini Bulevara Oslobođenja, Spensa, strogog centra grada i pešačke zone.

KONTAKT
DRUŠTVENE MREŽE