Apartman River Side

Apartman River Side

Kej žrtava racije 2, Novi Sad

 

  • Apartment River Side bedroom with blue walls
  • Apartment River Side bedroom with red walls
  • Apartman River Side dnevna soba cela
  • Apartman River Side dnevna soba sa plavim foteljama
  • Apartman River Side Kuhinja bela
  • Apartman River Side kupatilo sa staklenom tus kabinom
  • Petrovaradinska tvrdjava sa prozora Riverside apartmana

Šifra apartmana :

 RH-5597-property

Share

Dodato u omiljene

Favorite

Print

Sobe

image/svg+xml 3

Osobe

image/svg+xml 6

Parking

image/svg+xml Da

Dostupno

image/svg+xml 7/24

Wi-Fi

image/svg+xml Da
 1-7 noćenja8-15 noćenja16+ noćenja
1-2 osobe60€55€55€
3-4 osobe75€60€55€
5-6 osoba90€70€65€
Napomena:
Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 130,00 RSD po osobi, po noćenju(deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, a deca od 7 do 15 godina plaćaju 65,00 RSD), osim za goste koji su oslobodjeni plaćanja boravišne takse.

Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Noćenje za 4 Osobe

Apartman “Riverside” sa dve spavaće sobe koji se nalazi na obali Dunava, ima zadivljujući pogled na Petrovaradinsku tvrđavu. Na toj tvrđavi se svake godine na leto održava EXIT, poznati muzički festival. Apartman je poseban zbog toga što ima dve glavne prednosti, fantastičan pogled na Petrovaradinsku tvrđavu kao i idealnu lokaciju.

Lokacija apartmana je odlična za goste koji žele da budu smešteni u centru, sa kratkom šetnjom od samo 300metara do samog srca grada. Apartman ima dve spavaće sobe kao i dnevnu sobu, lepu kuhinju, terasu, kupatilo, odvojeni toalet, klima uređaje, besplatan Wi-Fi, kablovsku televiziju i besplatno parking mesto.

Ovo sjajno mesto je odgovarajuće za četvoro ljudi. Ispred zgrade se nalaze mnogi restorani između kojih gosti mogu da biraju, koji uključuju srpsku kuhinju, italijanski i kineski restoran, a takođe se u neposrednoj blizini nalazi i supermarket koji prodaje sveže voće i povrće. Dvorište u kome je smeštena zgrada ima igralište za decu i manje zeleno područje gde se gosti mogu odmarati.

Tu je takođe besplatno parking mesto ispred zgrade koje je obezbeđeno kapijom koja se otvara pozivom sa mobilnog telefona. Apartman se izdaje po ceni koja je zasnovana na noćenju za 4 osobe, kao i manjeg broja gostiju. Ovaj apartman zaista ima sve u blizini, sve u okviru 5-to minutne šetnje bilo do centra grada, tvrđave, prodavnice, Dunavskog parka i mnogo čega drugog, i to ga čini pravim izborom za vas.

Slično u ponudi

Apartman Bella dnevna soba

Apartman Bella

Rezerviši Karakteristike Smeštaja Bella Apartman Bella je moderno uređen, karakteriše…

Sobe
image/svg+xml 3
Osobe
image/svg+xml 6
Apartment Simpatico whole living room and kitchen\

Apartman Simpatico

Sobe
image/svg+xml 3
Osobe
image/svg+xml 6