Bambino

Bambino

2, Доктора Светислава Касапиновића, Detelinara, Нови Сад, Novi Sad, Novi Sad City, South Backa Administrative District, Vojvodina, 21137, Serbia

 

Šifra apartmana :

 apartman - 8675

Share

Dodato u omiljene

Favorite

Print

Sobe

image/svg+xml 2

Osobe

image/svg+xml 2
1 noć1-7 noćenja2-7 noćenja7-16 noćenja16+ noćenja
1-2 osobe35€30€25€40€
Napomena:
Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 130,00 RSD po osobi, po noćenju(deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, a deca od 7 do 15 godina plaćaju 65,00 RSD), osim za goste koji su oslobodjeni plaćanja boravišne takse.

Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

 

Apartman Bambino površine 31 m² je mali i šarmantan apartman sa odvojenom spavaćom sobom u srcu Nove detelinare, idealan za 2 osobe. Apartman se nalazi u novoj zgradi sa liftom, a ispred zgrade je i besplatan parking koji je savršen za sve one koji su se zaputili u Novi Sad kolima. Pored odvojene spavaće sobe, u apartmanu se nalaze i kompletno opremljena kuhinja, dnevna soba kao i kupatilo sa tuš kabinom i veš mašinom. U neposrednoj blizini apartmana nalazi se i autobuska stanica, čije linije vas vode direktno do centra za svega 10 min. Apartman Bambino pružiće vam udobnost i mir dok uživate u čarima Novog Sada.

Slično u ponudi

Apartman Negro zeleni kauc

Apartman Negro

Rezerviši Karakteristike Negro Apartmana Kratkoročni najam apartmana u Novom Sadu,…

Sobe
image/svg+xml 2
Osobe
image/svg+xml 4
Apartment Simpatico whole living room and kitchen\

Apartman Simpatico

Sobe
image/svg+xml 3
Osobe
image/svg+xml 6

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *