Marina

Marina

51, Petra Drapsina, Stari grad, Нови Сад, Novi Sad, Novi Sad City, South Backa Administrative District, Vojvodina, 21101, Serbia

 

Šifra apartmana :

 apartman - 8636

Share

Dodato u omiljene

Favorite

Print

Sobe

image/svg+xml 2

Osobe

image/svg+xml 4
 1-7 noćenja8-15 noćenja16+ noćenja
1-2 osobe45€40€30€
3-4 osobe55€45€35€
Napomena:
Boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 130,00 RSD po osobi, po noćenju(deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, a deca od 7 do 15 godina plaćaju 65,00 RSD), osim za goste koji su oslobodjeni plaćanja boravišne takse.

Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.
 

U neposrednoj blizini Bulevara oslobođenja, Spensa, strogog centra grada kao i pešačke zone, u ulici Petra Drapšina 51 nalazi se apartman Marina. Apartman Marina, smešten u novijoj zgradi sa liftom sastoji se od dnevne sobe, kompletno opremljene kuhinje, kupatila (sa kadom i veš mašinom) i terase. Parking je obezbeđen, na svega 100 m od apartmana. U istoj zgradi nalazi se i naš apartman „Negro”, identičnih konfiguracija, što predstavlja idealnu priliku za grupu prijatelja koji žele zajedno da posete Novi Sad. Apartman Marina može da primi do četiri odrasle osobe. Sa svim svojim pogodnostima idealan je izbor za ugodan i lep boravak u Novom Sadu.

Slično u ponudi

Bambino 1

Bambino

Apartman Bambino površine 31 m² je mali i šarmantan apartman…

Sobe
image/svg+xml 2
Osobe
image/svg+xml 2
Apartman Rose spavaca soba

Apartman Rose

Rezerviši Prednosti Smeštaja Rose Apartman Rose, se nalazi u ulici…

Sobe
image/svg+xml 2
Osobe
image/svg+xml 4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *