News

Man at the dentist

DENTALNI TURIZAM: ZDRAVLJE I ODMOR

Dentalni Turizam

Novi Sad je odvajkada bio interesantna destinacija za turiste. Bogata istorija, očuvana velelepna arhitektura starog dela Novog Sada, mnogobrojna dešavanja tokom cele godine, kao i blizina drugih turističkih atrakcija kao što su Fruška Gora i Sremski Karlovci, privlači stotine ljudi u ovaj biser Vojvodine.

Poseta Srbiji u službi odmora i oralnog zdravlja

Užurbana svakodnevnica i nedostatak vremena, navela je turiste da spajaju ugodno sa korisnim, što je dovelo do razvitka novih grana turizma, a jedna od njih je dentalni turizam.

Arena Apartmani se trude da budu u korak sa potrebama savremenog čoveka, a istovremeno omoguće dobro poznat osećaj udobnosti i kvaliteta kao kod kuće. Iz tog razloga smo ostvarili saradnju sa stomatološkom ordinacijom Kruna dental koja nudi vrhunsku uslugu iz oblasti estetske stomatologije.

Tražite smeštaj u Novom Sadu?

Ukoliko želite da tokom boravka u Novom Sadu koristite stomatološke usluge, ili pak dolazite u Novi Sad isključivo radi korišćenja stomatoloških usluga, u mogućnosti smo da Vam, pored smeštaja i prevoza, ponudimo sve neophodne informacije u vezi sa dentalnim implantatima, krunicama za zube, hijaluronskim filerima, beljenjem zuba, fasetama za zube, protezama za zube, kao i ultrazvučnim čišćenjem zuba.

Više o dentalnom turizmu možete pročitati OVDE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *