News

NOVOSADSKI WINTER FEST 2017

Winter Fest, Novi Sad

Počeo je najbolji Winter fest u Srbiji. Mesto održavanje je Trg slobode u Novom Sadu i ukoliko niste čuli za sve što vam ovaj događaj donosi, čitajte dalje. ☺

Winter fest ili Christmas market traje od 23. novembra do 30. decembra 2017. i nudi zaista raznolik sadržaj za sve posetioce.

SINGING CHRISTMAS TREE

Svako veče od 18h deca iz novosadskih škola pevaju novogodišnje i Božićne pesme.

FOOD AND WINE SQUARE

Šta najbolje zagreje u zimksim danima? Kuvano vino, svakako. Tu si i ukusne kobasice, perece i raznorazne đakonije, odoleti je teško.

GRAD MUZEJA

Znate li da je Novi Sad Evropska prestonica kulture za 2021. godinu? Zasigurno je da umetnost ne manjka na novosadskim manifestacijama. Ove godine na Winter festu možete videti umetnička dela iz Spomen-zbirke Pavla Beljanskog, iz Galerije Matice srpske, iz Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, tu je i Galerija likovne umetnosti poklon zbirka Rajka Mamuzića.

PONOVO VOZI FIJAKER

Provozajte se u fijakeru, jer se vraća na novosadske ulice (bar tokom trajanja Winter festa).

SOUND OF MUSIC

Vikendom od 19.00 do 20.00h novosadski benodvi pružaju i više nego dobru zabavu.

IZLOŽBE NOVOSADSKIH FOTOGRAFA

Kako novosadski fotografi vide svoj grad, pogledajte na izložbi koja je sastavni deo Winter festa.

Pored nabrojanih dešavanja, na štandu Naša deca možete kupiti ručno rađenje novogodišnje ukrase od strane dece iz Dečijeg sela, Doma u Veterniku, škole Dr Milan Petrovi i Doma za beskučnike u Futogu.Pored nabrojanih dešavanja, na štandu Naša deca možete kupiti ručno rađenje novogodišnje ukrase od strane dece iz Dečijeg sela, Doma u Veterniku, škole Dr Milan Petrovi i Doma za beskučnike u Futogu.

SMEŠTAJ U NOVOM SADU

Ponudu jednosobnih, dvosobnih i trosobnih apratmana u Novom Sadu, možete pogledati OVDE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *