O nama

Želite da iznajmite apartman u Novom Sadu, a dosadila Vam je jednolična i preskupa ponuda hotela i turističkih agencija?

Predstavljamo Vam Arena apartmane u centru Novog Sada koje možete iznajmiti, bilo da Vam je potreban stan na dan, stan za duži boravak ili prenoćište, kao idealna alternativa hotelskom smeštaju. Nema sumnje u to da Novi Sad pruža mnogo prilika da uživate u njegovoj kulturi, arhitekturi, muzejima, muzici, restoranima, noćnom životu…Ali sve to još više dolazi do izražaja ako ste smešteni udobno, baš kao u Vašem sopstvenom domu. Naš cilj i jeste da Vam pružimo osećaj udobnosti i privatnosti kakav imate kod svoje kuće.
Arena apartmani su luksuzno opremljeni i pažljivo uredjeni uz najpovoljnije cene za kratkoročno iznajmljivanje apartmana u Novom Sadu. Naši apartmani se nalaze u centru grada i poseduju parking mesto za Vaše vozilo. Na raspolaganju smo Vam 24h u zavisnosti od Vaše želje i potrebe da se ni jednog trenutka ne osetite zapostavljenim. Tu smo da Vam ponudimo sve što će Vaš boravak u Novom Sadu učiniti da se osećate kao u svom domu.

Novi Sad

Novi Sad je grad širokih bulevara, velelepnih objekata, obilja parkova i zelenila, uređenih ulica i brojnih mesta za odmor i razonodu. Sa blizu 400.000 stanovnika, uključujući i okolna mesta, grad se smestio pored leve obale Dunava, u južnoj Bačkoj.

Gradnju tvrđave pratilo je širenje naselja na suprotnoj obali Dunava, označeno raznim imenima – Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, da bi 1. februara 1748. godine dobio ime Novi Sad. Tada su njegovi žitelji platili bečkom dvoru 95.000 ondašnjih forinti za dobijanje statusa slobodnog grada. U Revoluciji 1848/49, grad je bombardovan i uništen. Nekom čudnom snagom njegovi građani su ga obnovili u kombinaciji baroka i drugih arhitektonskih stilova, uzdigavši ga u drugoj polovini XIX veka u „Srpsku Atinu“. Novi Sad je sve to, ali i mnogo više.

On je i sportski centar, u kom je 1790. osnovano Gradsko streljačko društvo, 1872. “Jačačka, veslačka i vatrogasna zadruga” iz koje se 1885. razvio veslački klub Danubius, a 1981. otvoren je objekat od kapitalnog značaja za razvoj sporta u gradu – Sportski i poslovni centar Vojvodina, popularnije nazvan SPENS. Ova atraktivna građevina metala, stakla, betona i mermera koja se prostire na 65.000 m2 i deo kompleksa od 20 hektara, u kome su i prostori za sportske i rekreativne sadržaje-teniska igrališta, bazeni, klizalište i drugo, sa velikom dvoranom koja može da primi do 10.000 gledalaca i malom dvoranom za 1.200 gledalaca.

Ukoliko želite da saznate više informacije vezane za naše apartmane, slobodno nas kontaktirajte..

Dolazak i odlazak iz aparmana
– Dolazak u apartman je od 14h, a odlazak do 12h ukoliko sa vlasnikom nije drugačije dogovoreno.
– Plaćanje se vrši isključivo u gotovini prilikom preuzimanja ključeva.
– Gosti su duzni da se krajnje pažljivo odnose prema inventaru apartmana. U slučaju štete, ona mora biti nadoknadjena od strane gosta.
– Podrazumeva se poštovanje kućnog reda od 14h do 17h kao i od 22h do 9h. Glasna muzika, žurke i pravljenje buke nisu dozvoljeni.
– Dozvoljeno je neometano primanje gostiju u apartman, ali uz poštovanje javnog reda i mira.

Otkazivanje rezervacije ili promena dužine boravka

– Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da boravite u odabranom apartmanu ili želite da skratite/produžite boravak, molimo Vas da nas o tome u najkraćem roku obavestite putem e-maila ili telefonskim pozivom. 

Destinacije

Exit Festival Dance Arena

EXIT FESTIVAL

Važi za jedan od najvećih muzičkih festivala u jugoistočnoj Evropi

NOVI SAD

Novi Sad je grad širokih bulevara, velelepnih objekata, obilja parkova i zelenila, uređenih ulica i brojnih mesta za odmor i razonodu.

KARLOVCI

Ovaj kraj je poznat po vinogradima i sortama belog vina od kojih je svakako najpoznatiji “Karlovački rizling”.

Naši apartmani

Bambino 1

Bambino

Apartman Bambino površine 31 m² je mali i šarmantan apartman sa odvojenom spavaćom sobom u…

Sobe
image/svg+xml 2
Osobe
image/svg+xml 2
Marina 2

Marina

Sobe
image/svg+xml 2
Osobe
image/svg+xml 4
Apartman Regina 3

Apartman Regina

Apartman Regina nalazi se u mirnom kraju Novog Sada, u ulici Marka Kraljevića 28, udaljenoj…

Sobe
image/svg+xml 2
Osobe
image/svg+xml 4
Bianca II 4

Bianca II

Apartman Bianca II smešten je u samom centru grada, u ulici Jovana Subotića 17, koja…

Sobe
image/svg+xml 2
Osobe
image/svg+xml 4
Apartman A22 5

Apartman A22

Rezerviši Smeštaj Do 6 Osoba Apartman A22 nalazi se u ulici Braće Ribnikar 7. Sastoji…

Sobe
image/svg+xml 3
Osobe
image/svg+xml 6
Preporuka
Apartman A17 dnevna soba iz drugog ugla

Apartman A17

Rezerviši Smeštaj Do 6 Osoba Apartman A17 je površine 55m2, ima ima dve spavaće sobe…

Sobe
image/svg+xml 3
Osobe
image/svg+xml 6