News

Christmas lights on the street

Predlažemo: 6 događaja u Novom Sadu koji vas očekuju do kraja godine

1. Novosadski Oktoberfest

Mesto gde se okupljaju najznačajnije pivare iz Srbije i regiona, kao i brojni muzičari. Zapravo je reč o odličnoj zabavi uz perece, kobasice, pivo i dobru muziku. Traje dva dana, 20. i 21. oktobra u Master hali Novosadskoj sajma.

2. Sajam automobila

Najnovija dostignuća u automobilskoj industriji biće predstavljena na Novosadskom sajmu automobila od 25. do 29. oktobra. Posetioci će imati priliku da vide atraktivni program koji čine „Tuning – Styling Show“, izložba oldtimera, mogućnost test vožnje i drugo.

3. Novosadski džez festival

Reč je Džez festivalu koji simboliše internacionalni karakter i visok kvalitet sadržaja. Od 15. do 18. novembra predstaviće se domaći i svetski džez muzičari, a mesto održavanja je Srpsko narodno pozorište i Kulturni centar Novog Sada.

4. NS Winter fest

NS Winter fest je zimski festival koji traje dva meseca. Održava se na glavnom gradskom trgu, Trgu slobode. Imaćete priliku da se provozate novogodišnjim fijakerom, a u večernjim satima da uživate i u dobrom muzičkom programu. NS Winter fest počinje 20. novembra.

5. Serbia Fashion Week

Poznati svetski modni događaj Fashion Week održaće se od 20. do 26. novembra na Novosadskom sajmu. Program čine glamurozne modne revije, izložbe i seminari svetskih i domaćih modnih dizajnera i primenjenih umetnika.

6. NS Koncert godine

Rok spektakl, Koncert godine, održaće se 9. decembra. Okuplja najpopularnije rok izvođače iz bivše Jugoslavije i predstavlja rekapitulaciju dešavanja na rok sceni u protekloj godini. Mesto održavanja je sportski centar Spens.

Do kraja godine čeka vas mnogo zanimljivih događaja u Novom Sadu. Verujemo da će vam biti zadovoljstvo ispratiti bar neke od njih.

Smeštaj u Novom Sadu tokom održavanja ovih događaja možete pogledati OVDE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *